Themabijeenkomst nieuwe garantiefonds

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

“Wil je relevant blijven als branche, dan moet je inzetten op kwaliteit en betrouwbaarheid”, aldus Frank van Oostdam, spreker op de najaarsbijeenkomsten van BOVAG Rijscholen. Ook meer weten over het belang van een garantiefonds en de plannen van BOVAG? Kom dan 24 september naar Bunnik. Mis het niet en meld u vandaag nog aan.

Het BOVAG Garantie Fonds (BGF) helpt leerlingen van BOVAG-rijscholen die de dupe dreigen te worden van een faillissement. Afgelopen jaren is vrij regelmatig een beroep gedaan op het fonds waardoor BOVAG kritisch moest kijken naar de opbouw ervan. Samen met Bovemij en enkele bestuursleden  wordt er aan een BGF ‘nieuwe stijl’ gewerkt.  “We praten de leden 24 september bij over de stand van zaken”, vertelt Frank Hoornenborg, voorzitter BOVAG Rijscholen.

Gastspreker is Frank Oostdam, voorzitter en directeur van ANVR, de brancheorganisatie van reisorganisaties in Nederland en tevens bestuurder van Stichting Garantiefonds Reisgelden. In de reissector wordt gewerkt met een variant op de BGF, maar dan voor gedupeerde reizigers. “Wil je relevant blijven als branche, dan moet je inzetten op kwaliteit en betrouwbaarheid”, stelt Van Oostdam. “We hebben in de reiswereld weer diverse faillissementen voorbij zien komen deze zomer. Wat is nu een beter argument om bij een ANVR-aangesloten reisorganisatie te boeken, dan een garantiefonds? Dan ben je als consument zeker van je geld. In dat opzicht zijn er parallellen tussen de reis- en de rijscholenwereld.”

Waarom komen?
Deze BOVAG-najaarsbijeenkomst is de ideale plek om:
• Bij te praten met collega’s uit de branche
• Nieuwe contacten te leggen
• Inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen met collega’s
• Ons te vertellen wat u van BOVAG nodig heeft

Wanneer: 24 september
Waar: BOVAGhuis, Bunnik
Aanvang: 19.00 uur. Einde: 22.30 uur.
Aanmelden via www.leden.bovag.nl/bijeenkomstenrijscholen
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring