Regiobijeenkomsten GT: klaar voor de toekomst

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Ondernemen is óók plannen maken voor de toekomst van uw bedrijf. Om u hierbij te helpen, organiseert BOVAG in oktober en november regiobijeenkomsten.

De GT-markt is sterk in beweging. Welke trends en ontwikkelingen hebben de meeste impact de komende jaren? En hoe bereid je je hierop voor? RAI en BOVAG hebben, op basis van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de GT-branche, toekomstscenario’s beschreven. De scenario’s die zijn opgesteld, zijn voorbeelden van omstandigheden waar bedrijven in de toekomst mee te maken kunnen krijgen. Voor zowel de motor- als scooterbranche zijn vier scenario’s opgesteld. Deze scenario’s dagen u uit om na te denken over kansen, bedreigingen en strategische opties voor uw bedrijf. Om de resultaten direct toe te kunnen passen zijn de scenario’s uitgewerkt tot concrete acties.

Wees erbij!
BOVAG en RAI organiseren in oktober en november 2015 vier regiobijeenkomsten. Daarin gaan we dieper in op de verschillende scenario’s en de handvatten waarmee u concreet aan de slag kunt gaan. Daarmee helpt BOVAG u om uw businessmodel toekomstvaster en robuuster te maken. Reserveer één van de data alvast in uw agenda!
  • Maandag 19 oktober: Eindhoven
  • Maandag 26 oktober: Bunnik
  • Maandag 9 november: Nijmegen
  • Woensdag 11 november: Amsterdam

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring