Nieuw sportseizoen: zorgt u dat alle sporters veilig onderweg zijn?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De vakanties zijn voorbij, de scholen zijn begonnen en vele sportverenigingen starten de trainingen en wedstrijden weer op. Een ideaal moment voor BOVAG-bedrijven om zich te laten gelden als Sponsor van Sporters Onderweg.

Bent u sponsor van de lokale voetbalclub, hockey- of korfbalvereniging? Of welke sport dan ook: laat u gelden en zorg dat u zichtbaar bent bij de start van het nieuwe seizoen. Organiseer op locatie een veiligheidscontrole voor auto, fiets, brommer, motor etc. en zorg daarmee ervoor dat alle sporters veilig aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

BOVAG-bedrijven kunnen ook clubleden oproepen -bijvoorbeeld via het verenigingsbestuur en alle communicatiekanalen die clubs gebruiken- om voor een speciale actie langs te komen. Een korte of uitgebreide technische check, een wasbeurt, een tankbeurt, een ludiek weggevertje in ruil voor contactgegevens; zomaar enkele ideeën, waarmee u méér doet dan alleen een reclamebord langs de lijn of een standaardadvertentie in het clubblad. Bovendien toont u hiermee uw maatschappelijke verantwoordelijkheid, want u zorg voor veiligheid op weg van en naar sportactiviteiten. Gaat u actie ondernemen? Zorg dan uiteraard ook voor een paar goede foto’s en stel ruim op tijd de lokale media op de hoogte.

Inspiratie nodig? Kijk hier hoe een BOVAG-fietsbedrijf leden van de lokale voetbalclub veilig op weg stuurt en hen verleidt snel in de winkel te komen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring