Laat uw kennis en kunde niet verloren gaan!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Wilt u het beleid van BOVAG Rijscholen helpen richting geven? En uw kennis en kunde ten goede laten komen aan de vereniging? Kom dan 1 oktober naar de Themabijeenkomst nieuw bestuursmodel en sportsponsoring.

BOVAG werkt aan een nieuw bestuursmodel voor de afdeling Rijscholen. Het idee is om de kennis en kunde van leden beter tot zijn recht te laten komen en hen nadrukkelijker te betrekken bij het bestuur van de afdeling. “De plannen zijn verder uitgewerkt en het is tijd om de leden bij te praten”, zegt voorzitter Frank Hoornenborg. ‘’We streven naar meer uitwisseling van kennis en ideeën, zodat we de kracht en slagvaardigheid van onze afdeling kunnen versterken.

Voordelen voor de leden? Ze zijn legio, meent Hoornenborg. “Meer invloed op het beleid. Meer betrokkenheid en zichtbaarheid. Laat uw kennis en kunde niet verloren gaan en kom 1 oktober naar Bunnik!”

Ook het thema sportsponsoring staat op de agenda. Want niet Rabobank, Nike of Adidas is Nederlands grootste sportsponsor, maar BOVAG! Hoe dat kan? Acht op de tien BOVAG-leden doet aan enige vorm van sponsoring.  Maar levert die sponsoreuro ook wel wat op? Tom Huyskens is bij BOVAG betrokken bij sportsponsoring. Hij geeft tips voor het maken van slimme afspraken met clubs of verenigingen. “Treed met de penningmeester of het bestuur in overleg”, aldus Huyskens. “Stel daarbij de vraag: wat kunnen wij voor elkaar betekenen?”

Voor wie? Interessant voor alle BOVAG-rijscholen
Wanneer: 1 oktober
Waar: BOVAGhuis, Bunnik
Aanvang: 19.00 uur. Einde: 22.30 uur

Aanmelden via www.leden.bovag.nl/bijeenkomstenrijscholen

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring