Laat u overtuigen door een Le Mans-winnaar!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Het aftellen is begonnen. Nog 1,5 week en dan is het zover: het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

De aanmeldingen voor 6 oktober stromen zogezegd binnen. Sterker nog: drie van de zeven infosessies zitten al vol en de anderen zo goed als. Heeft u zich nog niet aangemeld? Wees dan snel en reserveer uw stoel op Bovagjaarcongres.nl .

Op het congres in het Arnhemse Papendal praat BOVAG leden bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sales, aftersales en klantgedrag. Ook zijn er praktische informatiesessies met concrete tips op het gebied van personeel, techniek, marketing, gastvrijheid, digitalisering van het klantproces en bedrijfsopvolging. “De animo voor de infosessies is dit jaar enorm”, zegt afdelingsvoorzitter Theo Fledderus. “De sessies Bedrijfsopvolging, Garagesoftware & ICT en Personeel in de Praktijk zijn zelfs  al volgeboekt en dat is natuurlijk een goed teken! Tegen de twijfelaars zeg ik bij deze: het wordt een dag om niet te missen, dus wees erbij en meld u vandaag nog aan. Want vol is écht vol.”

Niemand minder dan Jan Lammers, de levende Nederlandse racelegende, Le Mans-winnaar en oud Formule 1-coureur, is de nieuwe slotspreker van het jaarcongres. Hij vervangt gastspreker Bert van Marwijk, die vanwege zijn nieuwe baan als bondscoach van Saoedi Arabië zijn ‘optreden’ moest afzeggen. Vol enthousiasme neemt Lammers de zaal mee in een jongensboek vol raceavonturen.
Het jaarcongres duurt van 12.00 tot 21.00 uur. Aanmelden? Klik hier!

Zoekt u nog naar redenen om te komen?
Kom en vanaf 7 oktober…

  1. ziet u volop kansen voor uw werkplaats; 
  2. kent u uw klant van vandaag en morgen een stuk beter;
  3. bent u aan het denken gezet over bedrijfsopvolging;
  4. heeft u bijgepraat met collega-ondernemers;
  5. heeft u een tas vol concrete tips en ideeën waar u de volgende dag mee aan de slag kunt!

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring