Doe mee met Oktober Kampeermaand

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Oktober is Kampeermaand. Van 7 t/m 11 oktober wordt de consument eerst warm gemaakt tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. In de weekenden daarna volgen de huis- en dealershows, waar u verder zaken kunt doen met geïnteresseerde consumenten. Wilt u meedoen? Meld u dan direct aan.

Dit jaar bundelen BOVAG en KCI opnieuw hun krachten. Met een mediacampagne wordt het kamperen weer gepromoot in oktober. Denk aan advertenties in bladen, online en een radiospot waarin Sander Janson de kampeerder oproept naar de beurs en daarna de huis- en dealershows te komen. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is vervolgens d├ę plek om contacten op te doen met de consument. Zorg dat u daar contacten legt, en dat de consumenten na de beurs bij u in de showroom komen om een deal te sluiten. De huis- en dealershows zijn daar een mooie mogelijkheid voor.

Dealershows
De huis- en dealershows volgen in de twee weekends direct na de Kampeer en Caravan Jaarbeurs: 17/18 en 24/25 oktober. Aanmelden voor deelname aan de shows kan via onderstaand contactformulier. De namen van deelnemende caravan- en camperbedrijven worden vervolgens zichtbaar op www.kampeerencaravan.nl en op www.bovag.nl. Deelnemende leden krijgen een digitale toolbox, met banners, persberichten en brieven die de aandacht vestigen op Oktober Kampeermaand en de bijbehorende dealershows.

Lees meer over Oktober Kampeermaand in BOVAGkrant 11

Radiocommercial Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Radiocommercial Huis- en dealershows

Aanmelden
Wilt u ook deelnemen aan Oktober Kampeermaand? Meld u dan hieronder aan.

Required form 'CCB_Deelname_KCI_Dealerdagen_1' does not exist.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring