Symposium: de toekomst van vastgoed

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Hoe ziet de decentrale retail er in 2025 uit? Zijn er dan nog auto- en woonboulevards, of worden dit de nieuwe stadsdeelcentra?

Er is veel aan de hand in het Nederlandse winkellandschap. Ruim 45% van het totale winkeloppervlak is te vinden op decentrale retaillocaties. De leegstand op deze locaties is een groeiend probleem en is van grote invloed op de totale winkelstructuur.

Trends
Daarom is er een scenariotraject gestart, die de belangrijkste trends en onzekerheden vaststelt die bepalend zijn voor de toekomst. Welke dit zijn en welke actie u zelf moet nemen om uw organisatie toekomstproof te maken, leert u op het symposium ‘De toekomst van de decentrale retail’. Het scenariotraject is een initiatief van Inretail, NRW en Vereniging Meubelboulevards Nederland. BOVAG en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu zijn hoofdsponsors.

(Auto)mobiliteit
Doordat BOVAG actief bij het scenariotraject betrokken is geweest komt (auto)mobiliteit in de scenario’s terug. Voor BOVAG-leden kan het symposium daarom een leerzame ervaring zijn en kunnen de resultaten worden gebruikt in de businessplanning van de BOVAG-leden.

Aanmelden
Het symposium ‘De toekomst van decentrale retail’ vindt plaats op maandag 28 september 2015. De locatie is De Vrije Wolf in Utrecht en de kosten voor deelname zijn 95 euro (exclusief btw). Aanmelden kan via decentraleretail.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring