De schadeafdeling komt er. Komt u ook?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Bent u ook zo benieuwd naar BOVAG’s nieuwe schadeafdeling? Wilt u graag weten wat er allemaal bij komt kijken? Kom dan, als lid met een volwaardige schadeafdeling, vrijdag 9 oktober naar het BOVAGhuis in Bunnik. Wij vertellen u over de actuele stand van zaken.

BOVAG kondigde afgelopen zomer de oprichting van een afdeling schadeherstel aan, en heeft in de tussentijd uiteraard niet stil gezeten. Algemeen-directeur Peter Niesink praat leden met volwaardige schadeactiviteiten 9 oktober bij over de laatste ontwikkelingen. Hoe wordt de schadeafdeling vormgegeven? 

“Er ontstaat steeds meer verschil tussen cosmetische en complexe schades”, zegt Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG. “Het gevolg van toenemend gebruik van diverse materialen en hoogwaardige elektronica. Dat vraagt om meer samenwerking met autobedrijven, verzekeraars en fabrikanten. En dus om innovatie binnen de sector en belangenbehartiging van BOVAG.”

De bijeenkomst vindt vrijdag 9 oktober plaats in het BOVAGhuis in Bunnik en duurt van 13.00 tot 15.00 uur. Leden met volwaardige schadeherstelactiviteiten kunnen zich hier aanmelden.   

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring