Tevredenheidsscore Klantenvertellen bij auto-advertenties Marktplaats

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Bij de auto-advertenties van autobedrijven toont Marktplaats sinds kort de tevredenheidsscore van Klantenvertellen. Autobedrijven die gebruikmaken van deze scores kunnen zich hiermee nog beter profileren.

Het is alom bekend dat consumenten tegenwoordig veel waarde hechten aan de ervaringen die andere consumenten met bedrijven, producten of diensten hebben. Daarom is de koppeling van Klantenvertellen aan Marktplaats interessant voor zowel de autobedrijven die gebruik maken van Klantenvertellen, als voor de consument die Marktplaats gebruikt bij zijn zoektocht naar een auto. De consumenten hebben extra informatie waarop ze hun aankoop kunnen baseren en voor de autobedrijven biedt het een extra profileringsmogelijkheid. De reputatie die bedrijven bij andere consumenten hebben kan doorslaggevend zijn.

De tevredenheidsscore wordt automatisch getoond bij de advertentie van het deelnemende autobedrijf. Ook is er de mogelijkheid om door te klikken naar de beoordelingen die consumenten schreven. De advertenties worden door de score en de beoordelingen een stuk krachtiger waardoor de verkoopkans groter wordt.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring