Schrijf nu in voor de verkiezing KCK caravanbedrijf van het jaar

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Ook dit jaar is er weer een verkiezing van KCK Caravanbedrijf van het jaar. De inschrijving is in volle gang. Vanaf 25 september mag het publiek via www.anwb.nl/kamperen van de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) stemmen op het favoriete bedrijf. Doe ook mee en schrijf u in!

Bedrijven die tot de finale weten door te dringen, krijgen bezoek van een mystery shopper. Hij doet verslag aan de jury. Nadat de finalisten op hun beurt hun bedrijven aan de jury hebben gepresenteerd, wijst deze een winnaar aan. De winnaar wordt net als andere jaren bekend gemaakt op de BOVAG voorjaarsbijeenkomst 2016. In 2014 streden Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel, Caravancentrum Meerkerk, Van Eijk Caravans Hapert, Holiday Sport Lochem, Ridderbeks Campers, Caravans en Vouwwagens B.V Echt en Caravanlife Gorter Heinkenszand in de finale om de felbegeerde titel. Holiday Sport Lochem won uiteindelijk en mag zich sindsdien KCK Caravanbedrijf van het jaar 2014 noemen.
 
Schrijf u nu in!
Inschrijven is eenvoudig: stuur een mail met onderstaande gegevens naar caravancamper@bovag.nl. Uw gegevens worden doorgegeven aan de ANWB die de gegevens enkel gebruikt voor verkiezingsdoeleinden in 2015. Wij zorgen dat uw gegevens bij KCK worden aangeleverd.

Verstuur de mail snel, want inschrijven kan nog tot 16 oktober. 
 
Vemeld in de mail: naam bedrijf, plaatsnaam, e-mailadres, contactpersoon. 

U kunt ook onderstaand formulier invullen:

Required form 'CCB_aanmelden_schadespecialist_1' does not exist.


 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring