P&O Congres: meer werkplezier, minder verzuim

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Wist u dat een plezierig werkklimaat kan zorgen voor minder ziekteverzuim? Marcella Appeldoorn van Mens Mobiel geeft u tijdens het P&O Congres op 12 november praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt. Wacht niet langer, en meld u zich vandaag nog aan.

Het P&O Congres bestaat uit een gezamenlijk programmaonderdeel, maar er zijn ook verschillende deelsessies, onder leiding van inspirerende sprekers. Zoals bijvoorbeeld Marcella Appeldoorn van Mens Mobiel . Zij gaat in op het thema Gezond Werken en Leven. ‘Werkplezier  kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim’, zo is de insteek van haar verhaal. ‘Werkgevers kunnen bovendien verzuim beperken door tijdig na te denken over veilig en gezond werken in hun onderneming.’

Het P&O Congres is speciaal toegesneden op ondernemers die geen P&O-specialist in huis hebben en zelf verantwoordelijk zijn voor hun medewerkers en alles wat er mee samenhangt. Rode draad van de dag is de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers, waarbij u samen met collega’s aan de slag gaat met thema’s waar u als werkgever dagelijks tegenaan loopt.

Tijdens het P&O Congres krijgt u antwoord op actuele vraagstukken en ontvangt u praktische handvatten, waarmee u de volgende dag meteen aan de slag kunt binnen uw bedrijf. Naast een boeiend en leerzaam programma is er ook volop ruimte om onderling kennis te maken en nieuwe contacten op te doen.

U bent op 12 november vanaf 14.30 uur van harte welkom in het BOVAGhuis. Na afloop van het plenaire programma, om 18.30 uur, kunt u aansluiten voor een netwerkdiner. Check voor het volledige programma en voor aanmelden leden.bovag.nl/penocongres.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring