Omdat het altijd nog beter kan!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Hoe kun je je ondernemersvaardigheden verder aanscherpen? En: hoe maak je als kleinschalige professionele rijschool optimaal gebruik van de kennis en kunde binnen jouw afdeling? Ervaar het 13 oktober tijdens de najaarsbijeenkomst Ondernemersvaardigheden. Meld u zich nu aan!

“Elk lid met een kleine professionele rijschool zou deze najaarsbijeenkomst zonder meer moeten bezoeken”, zegt Bep van der Linden stellig. Zij is bestuurslid van BOVAG Rijscholen namens de kleinschalige professionele rijscholen. Van der Linden noemt de introductie van de masterclass ondernemersvaardigheden van Innovam een ‘must see’. “Het loont zeer om die introductie mee te maken. Want juist kleine professionele rijscholen hebben soms weinig gelegenheid om zich te verdiepen in zaken als planning, marketing, fiscaliteit en calculatie. Ze zijn druk met lesgeven. Maar: je bent ook ondernemer. En het is belangrijk dat jouw rijschool blijft bestaan in deze snel veranderende wereld.  Kortom: mis het niet.”

Verder worden de leden deze avond bijgepraat over de nieuwe community eenmansrijscholen. “Deze community past in het nieuwe bestuursmodel van BOVAG Rijscholen, waarbij leden een actieve rol spelen bij het vormen van beleid voor de branche”, licht Van der Linden toe. “Leden kunnen zelf in de dagelijkse praktijk ook veel baat hebben bij die community, door actief kennis met elkaar te delen op verschillende terreinen. Wij laten op 13 oktober zien hoe het werkt.”

Waarom komen?
De BOVAG najaarsbijeenkomst is de ideale plek om:
• Bij te praten met collega’s uit de branche
• Nieuwe contacten te leggen met ondernemers
• Ervaringen uit te wisselen met leden
• Inspiratie op te doen
• Ons te vertellen wat u van BOVAG nodig heeft

Voor wie? Met name interessant voor de kleinschalige professionele rijscholen
Wanneer: 13 oktober
Waar: BOVAGhuis, Bunnik
Aanvang: 19.00 uur. Einde: 22.30 uur.
Aanmelden via www.leden.bovag.nl/bijeenkomstenrijscholen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring