Mijn Toekomst: gewoon doen!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

Die Mijn Toekomst-workshop. Is dat ook iets voor mij? Jazeker! Dagvoorzitter Rens de Jong liet in Papendal Jan Klingen (trainer van Mijn Toekomst) aan het woord. Ondernemer Karel Neleman van Autobedrijf Neleman stak aansluitend zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Wat leveren de workshops de ondernemers in de zaal op?
Jan Klingen: “Natuurlijk staat u aan het roer om te bepalen op welke trends u wel of niet wilt inspelen, maar wij leren u hoe u dit kunt doen op basis van de kracht van uw eigen bedrijf. Trends worden ineens geen toekomstverhalen meer, maar laagdrempelige plannen in hapklare brokken die u zelf of met uw team kunt uitvoeren.”
 
Wat houdt het in?
Jan Klingen: “Het workshopprogramma bestaat uit twee sessies. U gaat tijdens de sessies zelf aan de slag. Ik heb inmiddels zes sessies gedaan en ondernemers zijn razend enthousiast”.
 
Ik heb begrepen dat het programma is beoordeeld met een 8,4. Karel, jij hebt al meegedaan. Wat vond je ervan?
Karel Neleman: “Het is enthousiast, concreet en praktisch. Je staat stil bij vragen als: waar sta ik nu, en waar wil ik heen? Die veranderkrachten en  trends roepen voor mij als ondernemer vraagtekens op. Het is echt te complex om naast al je dagelijkse werkzaamheden ook nog daarmee bezig te zijn. Ik heb hulp nodig en die heb ik gekregen. Ik zal dit niet snel zeggen, maar het was ook echt leuk om dit te doen en dan ook nog met collega’s.”
 
Waarom is het interessant voor alle collega-ondernemers hier in de zaal?
Karel Neleman: “Ik kan alleen maar zeggen. Meld je gewoon aan. Ga het gewoon doen! Maar ik zal niet de enige ondernemer zijn die dit zal aanbevelen. Andere deelnemers zullen u dat ook vertellen. Ons bedrijf is een stuk transparanter geworden.”

Ook meedoen? 

  • Inschrijven voor de Workshop Mijn Toekomst kan op leden.bovag.nl/workshopsmijntoekomst
  • Kijk voor het online platform op leden.bovag.nl/mijntoekomst, daar krijgt u inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen
  • Vragen of behoefte aan persoonlijke begeleiding? Maak dan gebruik van uw eigen accountadviseur. Youandi, Maarten, Jos, Stefan en Remko staan graag voor u klaar
  • Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met BOVAG Ledenservice, telefoon: 030 – 65 95 300
Mijn-Toekomst-(1).jpg 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring