Laatste Workshop Mijn Toekomst dit jaar

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De Workshop Mijn Toekomst wordt dit jaar nog één keer gegeven: op dinsdag 10 november in Bunnik. Ondernemers die deze workshop al hebben bijgewoond, beoordelen hem met maar liefst een 8,4. Laat deze kans dus niet schieten en meld u aan!

Ondernemen is óók plannen maken voor de toekomst van uw bedrijf. Garagisten komen regelmatig trends en ontwikkelingen tegen die impact hebben hun autobedrijf. Veranderingen waarvan u weet dat u er iets mee moet. Maar hoe pakt u zoiets goed aan? Om u te helpen, organiseert deze BOVAG de Workshops Mijn toekomst.

Let op!
Deze workshop wordt in 2015 nog maar één keer gegeven, namelijk op dinsdag 10 november. Wilt u ook dit najaar nog uw plan maken voor 2016, dan is deze workshop hét moment om daar goed voor te gaan zitten. Plannen maken is waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor u. Wilt u ook wat extra hulp of concrete handvatten? Aarzel dan niet langer en schrijf u in voor 10 november via leden.bovag.nl/WorkshopsMijnToekomst.

Meer info
Samen met andere onafhankelijke autobedrijven leert u onder begeleiding hoe u het maken van een plan precies aanpakt. En dan ook nog eens snel en eenvoudig, of het nu om een bedrijfsplan of een kleiner project gaat. De workshop én het werkboek zijn gratis. Heeft u erna behoefte aan meer begeleiding? Dan is er nog een verdiepingsworkshop, waarin u wordt gecoacht bij het daadwerkelijk schrijven van uw toekomstplannen. Kijk voor alle info en om u aan te melden op leden.bovag.nl/WorkshopsMijnToekomst.

Zo denkt uw collega over deze workshop
Deelnemer Karel Neleman (Autobedrijf Neleman): “Praktisch en herkenbaar. Een goeie drive om na te denken over je bedrijf en de toekomst. Met het canvasmodel leer je op eenvoudige manier plannen en ideeën vast te leggen en de voortgang meetbaar te maken. Daarnaast inspirerend om met andere onafhankelijke autobedrijven ervaringen en tips uit te wisselen.”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring