Kampeer & Caravan Jaarbeurs bomvol BOVAG-activiteiten

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs flink in de kijker gespeeld. Duizenden mensen namen enthousiast deel aan de verschillende BOVAG-activiteiten.

Kamperen is weer hot! En dat blijkt niet alleen uit de stijgende verkoop van caravans dit jaar, maar ook aan het aantal bezoekers  op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. 41.594 kampeerders maakte tussen 7 en 11 oktober hun weg naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dat zijn ruim 7.000 bezoekers meer dan het jaar daarvoor. Kampeerliefhebbers zijn naast goede klanten van BOVAG-kampeerbedrijven ook klant bij andere BOVAG-leden. Zo is bijvoorbeeld fietsen voor veel kampeerders een favoriet tijdverdrijf op vakantie. Reden voor BOVAG om dit jaar groots uit te pakken.

Win-win-win

Op de BOVAG-stand konden bezoekers terecht met al hun vragen over de aanschaf en onderhoud van hun caravan, camper of vouwwagen. Aanloop was er volop, want bezoekers konden op de stand leuke prijzen winnen. Het ‘Rad van Avontuur’ stond geen moment stil. Duizenden bezoekers gaven een slinger aan het rad en maakte zo iedere dag kans op leuke prijzen van BOVAG en diverse partners. Op de stand hing ook een foto van een caravan met een flinke deuk en kras. De bezoeker die de beste inschatting kon maken van de kosten van het schadeherstel van deze caravan won een jaar lang een gratis BOVAG Caravanverzekering.

Say cheese!

Op vakantie gaan met een huurauto is helemaal zo gek nog niet. Om dat bezoekers duidelijk te maken konden ze op de foto met een BOVAG-huurauto. Dit heeft ruim 600 vakantiekiekjes opgeleverd. Door de foto te delen op Facebook maakte bezoekers direct kans op een weekend lang rijden in een cabrio. 

Doen

Ook voor doorwinterde caravaners blijft het spannend: achteruit inparkeren. Op het buitenterrein van de beurs hielp BOVAG caravanbezitters een handje met een mini-cursus inparkeren met een caravan. Henk Lubberding, ploegleider van de BOVAG Elektrische Wielerploeg, was ook van de partij. Op het BOVAG-fietsparcours gaf de oud-profwielrenner voorlichting over veilig en plezierig gebruik van de e-bike.
 

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring