Heeft u al gratis veiligheidshesjes uitgedeeld aan sporters?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Tijdelijk uitverkocht! Het gaat hard met BOVAG-leden die zich lokaal willen profileren als prominente sportsponsor. In het kader van ‘Sponsor van Sporters Onderweg’ zijn bij BOVAG sinds oktober 2014 al 10.000 veiligheidshesjes aangevraagd om uit te delen aan (jeugd)leden van verenigingen.

Daarmee is de voorraad van BOVAG sneller op dan aanvankelijk gedacht. De hesjes kunnen via leden.bovag.nl/sport kosteloos aangevraagd worden door ondernemers die zich lokaal als sportsponsor willen onderscheiden van de bedrijven die alleen een reclamebord langs het veld, in de sporthal of langs de baan of het parcours hangen en een standaardadvertentie in een clubkrant of programmablaadje zetten. De hesjes zijn voorzien van het BOVAG-logo en kunnen ook bedrukt worden met een eigen tekst en bedrijfslogo. Verenigingen kunnen ze gebruiken voor trainingspartijtjes, hardlopers zijn er op straat zichtbaar mee en vooral voor jonge sporters zijn de hesjes een goed middel om extra zichtbaar te zijn wanneer zij met de fiets van en naar de sportaccommodatie gaan. Op deze manier dragen de BOVAG-leden bij aan verkeersveiligheid voor de jeugd en onderscheiden ze zich als maatschappelijk verantwoord ondernemer.


 
Hesjes in kindermaten
Wilt u ook deze hesjes voor sporters in uw regio? Geen nood! Nieuwe voorraad is onderweg en er zijn straks ook specifieke kindermaatjes beschikbaar. Vul het formulier ‘Aanvragen promokit’ in op leden.bovag.nl/sport  en maak uw wensen kenbaar. Zodra de nieuwe partij binnen is, krijgt u uw bestelling automatisch toegestuurd. Naar verwachting wordt dat eind november. En u kunt natuurlijk ook geheel kosteloos aankleding voor sportevenementen reserveren, zoals grote opblaasbare finishbogen, promotietenten, spandoeken en beachflags. Bekijk voor de mogelijkheden onderstaand filmpje.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring