Gratis training: scooterbeveiliging en advisering hierover aan klanten

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Uw kennis bijspijkeren over scooterdiefstal en beveiligingsmogelijkheden? Én weten hoe u beveiligingsmogelijkheden in kunt zetten tijdens het verkoopproces, om zo business te genereren en uw relatie met de klant te vergroten? Volg dan de training die voor scooterdealers wordt georganiseerd, in het kader van de campagne ‘Blijf van m’n scooter af’.

De campagne ‘Blijf van mijn scooter af’ is erop gericht om de scooterbezitter bewust te maken van het risico op diefstal en hem te laten zien wat hij er aan kan doen. Als ondernemer speelt u hierin een belangrijke rol, het zijn úw klanten en u kunt hen helpen zich te wapenen tegen de diefstal van hun scooter.

Programma
Alle reden dus om te zorgen dat zij vakkundig worden geïnformeerd over scooterdiefstal én wat daartegen is te doen. Tijdens de training krijgt u praktische informatie over scooterdiefstal. Hoeveel wordt er bijvoorbeeld gestolen? Welke merken en waar? En er wordt ingezoomd op de beveiligingsmogelijkheden, met als focus hoe deze ingezet kunnen worden tijdens het verkoopproces. Want dat is úw business. De middag bestaat uit interactieve sessies waarbij korte presentaties worden afgewisseld met discussie onder begeleiding van een ervaren trainer. De training wordt afgerond met een persoonlijk certificaat, zodat klanten ook kunnen zien dat deze kennis aanwezig is.

Data en locaties
  • 2 november 2015: Nijmegen
  • 9 november 2015: Hoogeveen
  • 16 november 2015: Bunnik
  • 23 november 2015: Grootebroek
  • 30 november 2015: Den Haag
Ontvangst is op alle data om 13.30 uur. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen en te mailen naar adehoop@stichtingvbv.nl o.v.v. training. Deelnemen kan met maximaal twee personen per bedrijf. Op de website www.blijfvanmijnscooteraf.nl staat meer informatie over de campagne ‘Blijf van m’n scooter af’.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring