Geef Biobeheer ruim baan in uw wasbedrijf

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Een veilige carwash, daarvoor staat BOVAG Autowasbedrijven. Een gezond werkklimaat voor u en uw medewerkers. Tegelijkertijd is een veilige autowasomgeving voor uw klanten geen luxe, maar een wettelijke plicht. En cruciaal voor een positieve uitstraling van onze branche.

Legionellapreventie is een van de speerpunten van BOVAG Autowasbedrijven wat tevens in de BOVAG-lidmaatschapseisen staat benoemd. Geef deze bacterie geen kans binnen uw autowasbedrijf. BOVAG wil dit jaar bij alle autowasleden de legionellapreventie-status in kaart brengen. Want een uitbraak van legionella kan funest zijn voor het imago van de branche met als resultaat een sterke afname van het aantal wassingen.

Voor diegene die dit jaar de controle nog niet heeft uitgevoerd heeft BOVAG Autowasbedrijven Biobeheer benaderd deze check uit te voeren. Biobeheer controleert uw installaties dit najaar kosteloos op legionella. Biobeheer is gespecialiseerd in legionellapreventie bij autowasbedrijven en Partner in Business van BOVAG.  Biobeheer brengt in de komende periode onaangekondigd een bezoek aan uw bedrijf om monsters te nemen. Geef deze controleur vooral ruim baan”, zegt Hannie Tak van BOVAG Autowasbedrijven. “Dit is de uitgelezen gelegenheid om kosteloos zekerheid te krijgen over de veiligheid van uw installaties.”

Informeer ook uw medewerkers hierover zodat ook zij weten dat Biobeheer langs kan komen en dat dit uw bedrijf ten goede komt.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring