Consumentenwebsite bovag.nl vernieuwd

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Consumenten letterlijk op weg helpen met informatie en inspiratie en daarna doorverwijzen naar één van de BOVAG-leden uit het netwerk. Dat is het doel dat BOVAG heeft met de nieuwe website bovag.nl. De consumentenwebsite werd de afgelopen tijd compleet vernieuwd en is sinds begin oktober live.

Bij het ontwerp van de website is volledig uitgegaan van de consument. Negen van de tien keer komt deze via een zoekopdracht in Google op een pagina op  bovag.nl terecht en start hij niet op de homepage. Dat maakt dat een klassieke homepage niet meer nodig is én dat de andere pagina’s de functie van homepage moeten kunnen hebben. Klik eens op één van de thema’s op de nieuwe site en het is meteen duidelijk.
 
Op de homepage is gefocust op twee toptaken: de consument op weg helpen met Ik wil informatie over…. en Zoek een BOVAG-bedrijf. De BOVAG-leden zichtbaar maken doet de site  ook door elk lid een eigen pagina te geven. Dat was al zo bij de oude website, maar nu kunnen alle leden zich op een eigen pagina zelf presenteren. Met een eigen foto, met vermelding van de diensten die ze aanbieden, compleet met verwijzingen naar het adres, de website en eventuele sociale media-kanalen. Leden die hun gegevens nog niet hebben ingevuld kunnen dat alsnog doen. Ga daarvoor naar deze pagina op het ledenportaal. 
 
De nieuwe rubriek de Vakman laat het vakmanschap van BOVAG-leden zien. Uiteraard maakt de website gebruik van veel en sprekend beeld, korte en bondige teksten en handige, snuggere tools, zoals 'Techneutentaal', 'Waardebepaling' en 'Hulp bij klachten'.
 
Hoofddoelgroep is de consument, maar we weten natuurlijk dat ook journalisten en politiek en overheid  gebruik maken van bovag.nl. Daarvoor hebben we onder de knop meer in het menu een aantal achterdeurtjes gerealiseerd met politieke standpunten, persberichten en feiten en cijfers.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring