BOVAG en FOCWA Schadeherstel verkennen samenwerking

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

BOVAG en FOCWA Schadeherstel gaan onderzoeken of intensieve samenwerking mogelijk is om tot gezamenlijke belangenbehartiging voor leden en tot goede ondersteuning aan leden te komen.

Beide organisaties hebben leden die actief zijn in de autoschadeherstelbranche en stellen een werkgroep van bestuurders en directieleden samen om de komende weken de mogelijkheden te verkennen.

Denis Maessen, voorzitter van FOCWA Schadeherstel: 'In het veranderende landschap hebben brancheverenigingen de verantwoordelijkheid om te kijken hoe ze meer toegevoegde waarde voor leden kunnen leveren door samen te werken. BOVAG en wij kunnen elkaar wellicht goed aanvullen. Onze leden hebben aangegeven een dergelijke verkenning op prijs te stellen.’ BOVAG-voorzitter Bertho Eckhardt: 'Wij zijn naar aanleiding van vragen van onze leden gaan onderzoeken of wij ondersteuning kunnen bieden en belangen kunnen behartigen voor aangesloten ondernemers die actief zijn in de autoschadeherstelbranche. Om te voorkomen dat we zaken dubbel gaan doen, is het logisch om met FOCWA te onderzoeken of we dat samen kunnen doen.’

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring