Blik in de toekomst met vier GT-regiobijeenkomsten

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

U heeft het vast gemerkt en ook gelezen in onze uitnodiging die bij u op de deurmat viel. De wereld verandert en de consument verandert mee. Wat kunt u doen om uw onderneming toekomstbestendig te maken? Meer weten? Kom dan naar een van de regiobijeenkomsten van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven bij u in de buurt.

Ondernemen is plannen maken voor de toekomst van uw bedrijf. Kijken naar trends en ontwikkelingen en bedenken hoe u daar op in kunt spelen. “Dit alles is voor veel ondernemers geen dagelijkse routine”, zegt Christa Grootveld, branchemanager BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven. “Hier zit de uitdaging voor ondernemers met hun vaak overvolle agenda’s. Om onze leden te ondersteunen en verder te helpen, organiseren wij in oktober en november vier bijeenkomsten verspreid door het land.”

In opdracht van BOVAG en RAI zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de GT-branche in kaart gebracht en zijn toekomstscenario’s beschreven. “Dit zijn voorbeelden van omstandigheden  waar ondernemers in de toekomst mee te maken kunnen krijgen”, licht Grootveld toe. “Voor zowel de motor- als scooterbranche zijn vier scenario’s opgesteld. Het daagt leden uit om na te denken over kansen, bedreigingen en strategische opties voor hun onderneming. Want hoe ga je nu precies om met de veranderende consument en de verschuivingen in de keten?” Om de resultaten direct toe te kunnen passen zijn de scenario’s uitgewerkt tot concrete acties.

Tijdens de vier bijeenkomsten gaan we dieper in op de verschillende scenario’s, de bijbehorende trends en spreken we samen over mogelijke acties. Daarnaast bieden wij u handvatten waarmee u direct aan de slag kunt. Klik hier om direct aan te melden of het gehele programma te bekijken.

Data en locatie
Maandag 19 oktober                     : NH Eindhoven, Locht 117, Veldhoven
Maandag 26 oktober                     : BOVAGhuis, Kosterijland 15, Bunnik
Woensdag 11 november                : RAI, Europaplein 22, Amsterdam
Maandag 16 november                  : Bovemij, Takenhofplein 2, Nijmegen

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring