WWZ-training met korting: gesprekken voeren en vastleggen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De Wet Werk en Zekerheid vraagt om officiële vastlegging van gesprekken, zeker als er ontslag in het spel is. Daarom is een goede vastlegging van de gesprekscyclus belangrijk. In dit licht organiseert Innovam op donderdag 17 december de training Gesprekken voeren en vastleggen. Deze is met de OOMT-voucher met 50% korting te volgen.

Misschien komt het er in de praktijk niet van: regelmatig voortgangsgesprekken met uw medewerkers voeren. Toch zijn die gesprekken belangrijk! Niet alleen geeft het u duidelijkheid over de prestaties van uw medewerkers, het is ook motiverend als een medewerker weet wat u van z’n werk vindt. Bovendien voldoet u dan direct aan uw verplichtingen voor de Wet Werk en Zekerheid. Wilt u weten hoe u op een goede manier gesprekken met uw medewerkers voert? Kom dan naar de training ‘Gesprekken met medewerkers voeren en vastleggen’.

Training met praktijkvoorbeelden
Tijdens deze training leert u hoe u gesprekken gebruikt om uw medewerkers te motiveren en te stimuleren. De trainer legt uit hoe u verschillende gesprekken voert, bijvoorbeeld functionerings-, coachings- en beoordelingsgesprekken. U oefent daarna direct met het voeren en vastleggen van die gesprekken. Heeft u zelf praktijkvoorbeelden van gesprekken met medewerkers? Dan kunt u die meenemen, zodat u ze direct kunt oefenen met de trainer. Verder krijgt u uitleg over de Wet Werk en Zekerheid. Zo weet u na de training hoe u structuur aanbrengt in de gesprekken, deze goed vastlegt én direct voldoet aan de verplichtingen van de wet.

Direct aanmelden
De training ‘Gesprekken met medewerkers voeren en vastleggen’ duurt van 9.00 tot 17.00 uur en kost € 395. OOMT-aangesloten bedrijven ontvangen 50% korting met vouchercode OOMT1516.
Reserveer een plaats via www.innovam.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring