Technische opleidingen nu met forse korting te volgen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

OOMT-kortingsvouchers zijn vanaf nu extra interessant voor medewerkers van BOVAG revisiebedrijven. Zij kunnen met de coupons vanaf nu onder meer specifieke technische opleidingen volgen bij de Metaalunie Academie. Vanzelfsprekend zijn de OOMT-vouchers ook in te zetten voor opleidingen bij Innovam.

“Iedere medewerker van een BOVAG revisiebedrijf kan vanaf nu dus een waardebon van 300 euro aanvragen bij OOMT en deze besteden aan specifiek voor revisie specialisten interessante opleidingen bij de Metaalunie Academie”,  zegt Hannie Tak, branchemanager BOVAG Revisiebedrijven.  “BOVAG heeft deze mogelijkheid met OOMT, Metaalunie Academie en OOM kunnen afspreken. Het aanbod van specifiek technische opleidingen wordt hiermee in feite fors uitgebreid. Hiermee kunnen leden hun vakbekwaamheid en professionaliteit op peil houden. Wijs uw medewerkers vooral op deze mogelijkheid. Grote kans dat zij er gebruik van willen maken.”
Revisie-ondernemers kunnen overigens ook zichzelf trakteren op de kortingsvouchers van OOMT. De kortingsbonnen zijn namelijk eveneens geldig voor de ondernemersopleidingen van OOM. Tak: “Profiteer van deze unieke mogelijkheid, dit is een echte meerwaarde van uw BOVAG-lidmaatschap.”

Kijk voor het cursusaanbod van de Metaalunie Academie op:
www.metaalunieacademie.nl

Het cursusaanbod voor ondernemers treft u aan op:
www.oom.nl/Catalogus

De vouchers staan klaar op:
http://www.oomt.nl/medewerker/waardebon/

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring