Tankstation Vakbeurs: Wilfred Genee over gezonde voeding

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Dinsdag 17 november aanstaande is Houten dé plek om te zijn als ondernemer in de tankstationbranche. Online vakblad Tankpro organiseert daar namelijk de tweede editie van de Tankstation Vakbeurs; een actieve netwerkdag voor tankstation- en carwash-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen.

Consumenten willen steeds vaker gezonde voeding eten. Dat biedt kansen! Tv-presentator Wilfred Genee  verteld over deze trend en over zijn Balletje Breed. Meld u namelijk snel aan!  

Naast de beursvloer met tientallen exposanten is er een breed scala aan interessante kennisworkshops en vindt tevens de tweede editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats met diverse topsprekers. De toegang tot de beurs en de workshops is gratis, als zij zich voorafgaand aan het evenement registreren. Voor het congres geldt wel een entreeprijs van 199 euro exclusief BTW.

Meld u aan via http://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/ en gebruik de onderstaande actiecode en krijg 30 procent korting op de toegangsprijs.

TVBBRANCHEMIN30

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring