Samen per touringcar zorgeloos naar Vakgarage Heinneman, gezellig!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Ja, U leest het goed. U kunt in goed gezelschap met de touringcar naar Heinneman. Rijdt u met ons mee?

Wij kunnen ons voorstellen dat u woensdag 2 december graag een bezoekje wilt brengen aan de kijkdag bij Vakgarage Heinneman in Schildwolde, de winnaar van de recente Autobedrijf van het Jaar verkiezing. Hartstikke interessant om een kijkje in de keuken te nemen. Maar ja, die afstand…

“Wij begrijpen dat u deze unieke gelegenheid niet wilt missen, maar dat de duur van de rit een drempel kan zijn. BOVAG maakt het u gemakkelijk. Er staat 2 december bij het BOVAGhuis in Bunnik een touringcar klaar, waarmee we met zijn allen naar Schildwolde kunnen reizen”, vertelt Kim van den Berg van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. “We zetten u uiteraard na afloop weer met de bus in Bunnik af. Dus als u van ver moet komen: aarzel niet, en meld u nu aan.”

De touringcar naar Schildwolde vertrekt om 15.00 uur vanaf Kosterijland 15 in Bunnik.  De bijeenkomst bij Heinneman begint 17.15 uur met een kopje koffie, gevolgd door een hapje eten rond de klok van 18.00 uur. Aanvullend is er een rondleiding met toelichting en gelegenheid tot vragen stellen. Om 21.30 uur eindigt het programma.

Wilt u ook mee met de touringcar? Mail dan autobedrijf@bovag.nl.

Aanmelden voor de kijkdag kan hier.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring