P&O Congres: aan de praat met medewerkers

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Wist u dat een goed gesprek helpt bij plezier hebben in werk? Hoe een goed gesprek in elkaar zit en welke effecten ermee te bereiken zijn, laat Ellen Reuzenaar zien tijdens het P&O Congres dat op donderdag 12 november in het BOVAGhuis plaatsvindt.

Reuzenaar laat op een praktische manier zien en ondervinden hoe gesprekken werken. En daarmee ook hoe ze bijdragen aan een open bedrijfscultuur, waarin échte gesprekken altijd mogelijk zijn. Reuzenaar is echtgenote en moeder van een zoon en een dochter en is de laatste tien jaar actief in training, individuele coaching en team coaching op de gebieden van leiderschap, management en persoonlijke ontwikkeling. Zij begeleidt management teams in het definiëren van een nieuwe koers en het succesvol implementeren van verandertrajecten.

Praktische handvaten
Het congres is speciaal voor werkgevers die geen P&O-specialist in huis hebben en die dus naast de bedrijfsvoering ook verantwoordelijk zijn voor alles rondom medewerkers. Het congres kent een inspirerend programma met praktische handvaten en nieuwe ideeën waarmee bezoekers de volgende dag direct aan de slag kunnen. Het thema van het congres is duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Naast goede gesprekken, staan ook motivatie en veilig en gezond werken op het
programma.

Aanmelden en programma
Het congres bestaat uit een drietal inspiratiesessies en een plenair programma. Aanvang is om 14:30 uur in het BOVAGhuis in Bunnik, met een inloop en ontvangst. Na afloop, om 18:30 uur, kunt u aanschuiven voor het netwerkdiner. Uiteraard gaat de bezoeker naar huis met een goedgevulde goodiebag. Mis het P&O Congres niet en regel direct de aanmelding op leden.bovag.nl/penocongres.
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring