Neem een kijkje in de keuken bij Autobedrijf van het Jaar Heinneman

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG en Vakgarage Heinneman houden woensdag 2 december een kijkdag bij het autobedrijf in het Groningse Schildwolde, winnaar van de recente Autobedrijf van het Jaar verkiezing. BOVAG organiseert de bijeenkomst samen met Jacob en Jan Siert Heinneman.

Leden kunnen een uitgebreid kijkje in de keuken van Heinneman verwachten. De gebroeders Heinneman zetten onder meer uiteen welke inspanningen zij hebben verricht om hun autobedrijf op het hoogste niveau te laten functioneren.

“Doel van de verkiezing van Autobedrijf van het Jaar is enerzijds het onafhankelijk kanaal promoten bij het grote publiek én kwaliteit en professionaliteit zichtbaar maken als inspiratiebron voor collega-ondernemers”, zegt Kim van den Berg van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. “Van elkaar leren. Kennis delen en nuttig gebruik maken van de mogelijkheden die er binnen het BOVAG-netwerk zijn. Dat is ook het idee achter deze bijeenkomst in Schildwolde. Maak dus gebruik van deze kans en kom 2 december een kijkje nemen bij Heinneman.”

De bijeenkomst begint 17.15 uur met een kopje koffie, gevolgd door een hapje eten rond de klok van 18.00 uur. Aanvullend is er een rondleiding met toelichting en gelegenheid tot vragen stellen. Om 21.30 uur eindigt het programma.

Meldt u zich nu hier aan!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring