Kennissessie: Stoppen of doorgaan?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Ga ik stoppen of door met mijn bedrijf? En hoe pak ik dat goed aan? Veel ondernemers worstelen met deze vragen. BOVAG organiseert samen met Alfa Accountants een kennissessie waarbij de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging aan bod komen.

U bent van harte welkom op 27 januari 2016 in Bunnik, 10 februari 2016 in Hoogeveen of op 17 februari 2016 in Bleiswijk.

De ervaring leert dat keuzes over de toekomst van uw bedrijf financieel, fiscaal, juridisch en zeker ook emotioneel ingrijpend kunnen zijn. Bovendien neemt een goede bedrijfsoverdracht of -verkoop gemiddeld vijf jaar in beslag. Als u later begint, kan dit soms verregaande fiscale gevolgen hebben. Naast de theorie is ook de praktijk een belangrijk onderdeel van de avond:  ondernemers zullen hun praktijkervaringen met u delen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden

De kennissessie start om 18.00 uur met soep en een broodje en eindigt rond 21.00 uur. Deelname is onderdeel van uw BOVAG-lidmaatschap. Wilt u goed voorbereid uw bedrijfsbeëindiging of –verkoop in gaan?

> Klik hier voor meer informatie & om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring