Kansen genoeg voor verhuurbedrijven

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Dat was de conclusie van het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op 4 november. Naast de zakelijke klant staan ook steeds meer particulieren open voor meer flexibiliteit in hun vervoer. Niet voor niets was het thema van dit jaar ‘Hoera, een nieuwe huurder’ want kansen zijn er genoeg.

Tijdens het congres werden verhuurbedrijven bekeken vanuit de belevingswereld van de zakelijke en particuliere klant. Zo vertelde Hans Blink, zelfstandig adviseur en voorheen directeur bij leasemaatschappij Arthlon, dat verhuurbedrijven volgens hem dichter bij de behoefte staan van de zakelijke klant dan leasemaatschappijen. Niels Hansen van BOVAG nam de aanwezigen mee in de wereld van de klant. Welke typen autogebruikers zijn er en hoe gedragen zij zich? Waar ligt hun behoefte en hoe speel je daar als verhuurder optimaal op in? Ten slotte gaf Ruud Veltenaar een kijkje in de toekomst. De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Wat betekent het om een bedrijf te leiden in deze ontketende toekomst? En die toekomst is dichterbij dan u denkt!

> Bekijk de fotoimpressie

Heeft u het jaarcongres gemist?

Geen nood! Het blijft wat BOVAG betreft niet bij dit congres alleen. Reserveer 25 mei 2016 alvast in uw agenda. Dan vindt de voorjaarsbijeenkomst plaats. Daar wordt voortgeborduurd op wat er is verteld over de klantreis tijdens het congres. Of discussieer mee in het BOVAG Ondernemerscafé. U bent niet de enige die soms worstelt met de toekomst of ontwikkelingen in uw branche. Het netwerk van BOVAG-ondernemers in de mobiliteit is divers. Kijk voor een ondernemerscafé bij u in de buurt, kom langs en praat met collega-ondernemers.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring