Extra onderhandelingsronde voor cao Tank en Was

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Er is nog geen akkoord voor de cao Tank en Was. Daarvoor is een extra, vierde onderhandelingsronde nodig. De wensen van partijen bleken op bepaalde onderdelen nog te ver uit elkaar te liggen. Dit hebben de onderhandelingspartners besloten tijdens de derde onderhandelingsronde op 29 oktober.

BOVAG, BETA en de vakbonden komen op  maandag 7 december weer bij elkaar om verder te praten over de nieuwe cao voor Tankstations en Wasbedrijven.

Het gevolg van de extra onderhandelingen is dat er na het aflopen van de oude cao op 1 november jl., nog geen nieuwe cao Tank en Was is. BOVAG heeft u eerder geïnformeerd waar u dan rekening mee moet houden. Dat bericht kunt u hier nalezen.

Let vooral op bij het verlengen van tijdelijke arbeidsovereenkomsten op of na 1 november. Zolang er geen nieuwe cao is, geldt de wettelijke ketenregeling. Dat houdt in dat u maximaal 3 tijdelijke contracten binnen 24 maanden kunt aanbieden. Deze wettelijke keten is van toepassing op ieder contract dat u per 1 november 2015 verlengt.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring