Documentaire ‘De Autovakmannen van Nederland’. Help mee

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

‘De Autovakmannen van Nederland’. Het is de werktitel van de documentaire waar filmmaakster Gwen Jansen momenteel aan werkt. De film gaat over de veranderende wereld van de mobiliteit en het veranderende vak van de autovakmannen en –vrouwen in Nederland. Voor research komt Jansen graag in contact met deze vakmensen.

De wereld van de mobiliteit is in beweging, nieuwe technologie volgt elkaar snel op. De connected car en de zelfrijdende auto staan al bijna letterlijk voor de deur. Welke impact heeft dit op de autovakmannen en –vrouwen? Daar is onafhankelijk filmmaakster Gwen Jansen naar op zoek.  “Met deze film wil ik de kijker van binnenuit een kijkje achter de schermen geven als het gaat om de meest recente ontwikkelingen rondom auto's en mobiliteit in ons land. Wat betekenen ze voor de huidige autovakmensen in ons land? En hoe zorgen ze ervoor dat ze de veranderingen bijbenen? Welke rol hebben zij straks nog in het geheel? Dit zijn enkele vragen die straks in ieder geval aan bod komen in de film”, vertelt Jansen.
 
Jansen komt graag in contact met mensen die ze mag volgen voor haar documentaire, vakmannen en –vrouwen van wie ze de ervaringen en uitdagingen in beeld mag brengen in haar nieuwe filmproject. Meer informatie, ook over aanmelden staat op www.deautomannenvannederland.nl/help-mee. Ook op Facebook is het project te volgen. Het streven is om de film in 2016 in première te laten gaan.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring