BOVAG Experience Dag voor jong talent

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

BOVAG zoekt jonge mensen, talenten die op WO- of HBO-niveau studeren om, een dag mee te denken met BOVAG, over hoe we consumenten kunnen laten kennismaken met de vele producten en diensten van BOVAG-bedrijven. Kent u iemand met een frisse blik, die het leuk vindt om deel te nemen aan de BOVAG Experience Dag?

Experience momenten
Om de consument kennis te laten maken met ondernemers van BOVAG en vooral met hun auto’s, fietsen, rijlessen, scooters en caravans organiseert BOVAG diverse experience momenten. Bijvoorbeeld Try the Bike op de Motorbeurs, om consumenten kennis te laten maken met het motorrijden en de beleving hiervan én met het merk BOVAG. Iets vergelijkbaars doen we bijvoorbeeld ook met e-bikes. In de vorm van rijlessen. Zelfs met Try the Truck hebben we gescoord. Maar we willen dat gaan uitbreiden naar nog veel meer producten en diensten van BOVAG-bedrijven en we zijn op zoek naar frisse, lumineuze ideeën daarvoor.

Een echte experience voor creatieve denkers
Wat gaan we doen? In het BOVAGhuis in Bunnik worden de deelnemers ontvangen voor een eerste kennismaking met BOVAG als brancheorganisatie. Een aantal medewerkers van BOVAG vertellen wat meer over wat BOVAG doet en hoe het is om bij een brancheorganisatie te werken. Na die  introductie is het tijd om aan de slag te gaan. Deze dag wordt een ‘Experience’ in de breedste zin van het woord: deelnemen aan Try the Bike en na de lunch wordt met een groep aan de casus gewerkt. De groepjes denken mee in het uitbreiden van experience momenten om de relatie tussen BOVAG-ondernemers en consumenten verder uit te diepen rondom het merk BOVAG. Aan het einde van de dag volgt er een pitch ronde. Wie heeft het beste idee voor BOVAG en gaat ervandoor met de prijs?
  
Gezocht
Er is plaats voor 20 talenten, die op WO- of HBO-niveau studeren, die het leuk vinden om in teamverband te werken, creatief zijn en niet bang om out of the box te denken. Studenten die houden van een uitdaging en die een proactieve, en hands-on instelling hebben. Welke studie de deelnemers volgen vinden we niet belangrijk, als diegene maar affiniteit heeft met de mobiliteitsbranche en natuurlijk met ondernemers.

Meer informatie en aanmelden: www.bovag.nl/experiencedag.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring