Alleen maar voordeel met wintertijd-onderhoud

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Met als doel de wintertijd-onderhoudsacties van motorondernemers aan te vullen en daarmee de werkplaats van motorbedrijven ook buiten het zomerseizoen goed gevuld te houden, zet BOVAG de komende periode in op promotie van onderhoud, ruim voordat de motorfiets in het voorjaar weer de weg op gaat.

Via Facebook worden eigenaren van motorfietsen gewezen op het gemak van onderhoud en reparatie op het moment dat de klok is teruggezet en de wintertijdperiode aanbreekt. Er is ook een speciaal filmpje gemaakt. Op Bovag.nl verschijnt een speciale pagina, waarop alle voordelen van een onderhoudsbeurt in het donkere jaargetijde worden toegelicht.

“De consument wordt verleid om zonder op een relatief onlogisch moment onderhoud uit te laten voeren”, zegt GT-branchemanager Christa Grootveld. Het moment wordt echter gepresenteerd als verre van onlogisch, maar juist als erg slim. “De motorbezitter kan in het voorjaar immers na een korte check direct gaan rijden, zonder zich zorgen te maken over de algehele staat van de motor. En zonder te moeten wachten totdat de werkplaats tijd heeft voor een grote onderhoudsbeurt.”

Ondernemers treffen op het ledenportaal een speciale tool met onder meer het filmpje, een flyer, poster en voorbeeldpersbericht. “ Zet deze tools in op de eigen website of Facebook, eventueel in combinatie met eigen acties. Check: leden.bovag.nl/motoronderhoud.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring