Voordracht Arthur van der Zwan voor de BOVAG Ledenraad

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Het dagelijks bestuur van BOVAG Rijscholen heeft op 29 april 2015 met vijf kandidaten gesproken voor de functie van afgevaardigde in de BOVAG Ledenraad.

Het bestuur is van oordeel dat Arthur van der Zwan (ARS Fred Weber in Zoetermeer) de beste kandidaat is voor deze functie. Arthur zal dan ook tijdens de extra Algemene Leden Vergadering van 18 mei 2015 (tijdens het jaarcongres van BOVAG Rijscholen) worden voorgedragen namens het bestuur, om zitting te nemen in de BOVAG Ledenraad. Het bestuur heeft een voorkeur voor Arthur van der Zwan omdat op deze wijze de afvaardiging van BOVAG Rijscholen in de BOVAG Ledenraad het beste van samenstelling is.

Namens BOVAG Rijscholen zitten namelijk twee personen in de ledenraad: De voorzitter en een lid. De combinatie van Frank Hoornenborg en Arthur van der Zwan is een goede, omdat de afvaardiging zo divers van samenstelling is. Zij vertegenwoordigen verschillende gezichtspunten die elkaar aanvullen. Zodoende worden meerdere aspecten belicht bij de gedachtewisseling over de vraagstukken in de Ledenraad. Bovendien is Arthur een zeer ervaren ondernemer en bestuurder van uitstekend niveau.

Ook de andere vier kandidaten (waaronder een tweetal vooraanstaande oud bestuurders) waren van hoog niveau en kunnen zonder meer worden aangemerkt als gedreven ambassadeurs van BOVAG Rijscholen.

Klik hier om u aan te melden voor het Jaarcongres BOVAG Rijscholen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring