Volop voordeel op netwerkplein Jaarcongres BOVAG Rijscholen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Het Jaarcongres van BOVAG Rijscholen, maandag 18 mei in Nieuwegein, is een must see voor de professionele rijschoolondernemer. Niet alleen vanwege het boeiende congresprogramma, maar ook om de interessante aanbiedingen op het netwerkplein.

“Op het riant bemeten netwerkplein treffen onze leden stands van twintig bedrijven en Partners in Business aan, die van toegevoegde waarde zijn voor de professionele rijschoolondernemer”, zegt branchemanager Frans Bastiaansen. “Leden kunnen zich daar in een informele sfeer oriĆ«nteren en gesprekken aanknopen. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van verschillende, zeer aantrekkelijke aanbiedingen, op maat gesneden voor BOVAG-leden. Tussen de programmaonderdelen door is er volop gelegenheid om het netwerkplein te bezoeken. Zeker doen!”

Aanwezig zijn onder meer Bovemij Verzekeringen, tevens hoofdsponsor van het Jaarcongres, DCTM, Lesautoverhuur.nl, BMW, Dation, Smit Rijschoolservice, Verjo, VekaBest, Green Dino, De Verkeersacademie, Kawasaki, Ford en Volvo.

Het Jaarcongres in Nieuwegein vangt komende maandag om 12.30 uur aan met ontvangst en lunch. Aanmelden kan deze week nog via www.leden.bovag.nl/jaarcongresrijscholen. Voor BOVAG-leden is toegang voor twee personen gratis.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring