Toekomstscenario’s GT-branche een stukje dichterbij

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De GT-markt is sterk in beweging. Welke trends en ontwikkelingen hebben de meeste impact de komende jaren? En hoe bereid je je hierop voor? RAI en BOVAG hebben, op basis van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de GT-branche, toekomstscenario’s beschreven om leden te laten nadenken over de toekomst en het eigen ondernemerschap.

Op maandag 11 mei zijn de eerste resultaten gepresenteerd in een inspirerende sessie met RAI- en BOVAG-leden.

Download de onderzoeksrapporten
Van mei tot september worden de uitkomsten vertaald in concrete tools. Daarmee wil BOVAG u  helpen besluiten te nemen om uw businessmodel toekomstvaster en robuuster te maken.
Wilt u nu al meer lezen? U kunt de onderzoeksrapporten onderaan deze pagina downloaden.

Concrete tools
De scenario’s die zijn opgesteld, zijn voorbeelden van omstandigheden waar bedrijven in de toekomst mee te maken kunnen krijgen. Voor zowel de motor- als scooterbranche zijn vier scenario’s opgesteld. Deze scenario’s dagen u uit om na te denken over kansen, bedreigingen en strategische opties voor uw bedrijf. Om de resultaten direct toe te kunnen passen worden de scenario’s de komende maanden verder uitgewerkt tot concrete acties. Wilt u hierover meepraten in een expertpanel? Geef u dan op via gt@bovag.nl.

Regiobijeenkomsten in het najaar
BOVAG en de RAI organiseren in oktober en november 2015 regiobijeenkomsten. Daarin gaan we dieper in op de verschillende scenario’s en de handvatten waarmee u concreet aan de slag kunt gaan binnen uw bedrijf. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring