Onderhoudscampagne van start: download de toolkit

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Door de economische crisis de afgelopen jaren hebben veel aannemers de hand op de knip gehouden en het onderhoud aan hun aanhangwagen uitgesteld. Nu de economie langzaam herstelt en de bouwsector weer voorzichtig durft te investeren, vindt BOVAG het tijd om de onderhoudsbeurt aanhangwagen weer op het netvlies van deze ondernemers te krijgen.

De toolkit kunt u nu via het ledenportaal downloaden.

Daarom start BOVAG een onderhoudscampagne. Naast de aannemers richt de campagne zich ook op paarden-, en dus trailerbezitters. De officiĆ«le aftrap van de campagne was 20 april tijdens de voorjaarsbijeenkomst en loopt door tot in het najaar. In deze periode worden BOVAG-aanhangwagenbedrijven in zowel online- als printmedia als onderhoudsspecialist  geprofileerd. Via advertenties en advertorials, informatie op bovag.nl en Facebook wordt deze groep gewezen op het belang van (preventief) onderhoud aan hun aanhangwagens en trailers. Tijdig onderhoud voorkomt meer ellende en hoge kosten of gevaarlijke situaties op de weg.

Toolkit

Omdat er vooral op aftersales gebied een behoorlijke inhaalslag te maken is, biedt BOVAG leden een toolkit. Met de banners, (gepersonaliseerde) posters, voorbeeldbrieven en (web)teksten kunt u uw klanten attenderen op de noodzaak van een vakkundig uitgevoerde BOVAG-onderhoudsbeurt.
Download de toolkit onderaan de pagina.

Media

De eerste advertenties, advertorials en webbanners zijn te vinden in zowel de vakbladen voor bouwbedrijven en aannemers als in bladen die veel gelezen worden door paardenbezitters. In het najaar de hoveniers ook aangesloten bij de campagne.

Offline

  • Cobouw
  • Aannemer
  • Hoefslag
  • Paardensport

Online

  • Cobouw
  • Hoefslag
Bekijk hier het complete overzicht van de inzet van advertenties, advertorials en banners. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring