Nu aanmelden voor jaarvergadering BOVAG Revisiebedrijven

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De Jaarvergadering van BOVAG Revisiebedrijven is een must visit voor revisieprofessionals. Zeker nu deze vergadering maandag 15 juni plaats heeft op de Rematec beurs in Amsterdam RAI.

“Mis de jaarvergadering niet en meld je nu aan via het BOVAG Ledenportaal”, zegt branchemanager Hannie Tak. Zij roept ondernemers op tegelijkertijd de voucher voor een gratis entree op de Rematec beursvloer te activeren. Alle leden van BOVAG Revisiebedrijven hebben deze onlangs ontvangen. “Activeer de voucher nu, want na 5 juni wordt de normale toegangsprijs in rekening gebracht. Het zou jammer zijn om dat mooie ledenvoordeel zomaar te laten lopen.”

Op de jaarvergadering komen diverse relevante onderwerpen aan bod, zo belooft Tak. “Zo presenteren wij een nieuwe sectie op het platform BOVAGhuis.nl. Revisieondernemers kunnen er een zoekopdracht plaatsen voor een bepaald onderdeel, waarop andere leden die dat onderdeel op voorraad hebben liggen kunnen reageren. Een prachtige nieuwe tool.” Verder is er aandacht voor de lidmaatschapseisen die BOVAG Revisiebedrijven aan het optuigen is. “BOVAG zet uiteen wat dit gaat betekenen voor leden. Vervolgens kunnen zij met het bestuur hierover van gedachten wisselen.”

Voorzitter Jean-Paul Borsten en de bestuursleden Hans Gerrits, Aart Koning en Thom de Boer stellen zich in Amsterdam beschikbaar voor een tweede ambtstermijn.  Naast de jaarvergadering is BOVAG Revisiebedrijven van 14 tot en met 16 juni aanwezig met een Meeting Point stand op de Rematec. “Leden zijn op alle dagen van harte welkom en op de dag van de jaarvergadering in het bijzonder om met collega’s in de branche informeel bij te praten.”

De jaarvergadering begint maandag 15 juni om 12.30 uur met een ontvangst en lunch. Om 16 uur wordt de bijeenkomst afgerond met een borrel, en de gelegenheid om zelf de beursvloer op te gaan.  Aanmelden kan via www.leden.bovag.nl/revisie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring