Hoe verovert Fastned de markt?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Succesvol pionieren in een nieuwe markt. Dat doet Fastned, het snellaadconcept voor elektrische auto’s. Pepijn Vloemans van Fastned vertelt het inspirerende verhaal van deze ‘cowboys van het elektrisch rijden’ tijdens Innovation-to-go. Dit is een nieuwe inspiratie-avond voor BOVAG-ondernemers op maandag 8 juni in Bunnik.

Er zijn ondernemers die de markt onverwacht compleet veranderen, de situatie naar hun hand zetten en de touwtjes in handen nemen. Dat deed Fastned in nog geen vier jaar tijd. Sinds het bedrijf in 2011 201 concessies kreeg van Rijkswaterstaat voor de bouw van snellaadstations langs snelwegen, is het snel gegaan. Inmiddels zijn er meer dan 25 laadstations, vond er een beursgang plaats en is de grens verlegd naar Duitsland en België. Pepijn Vloemans, Manager Investor Relations & Communication van Fastned vertelt u op maandagavond 8 juni alle ins & outs. Daarnaast presenteert Share2Use een totaaloplossing voor het snel, gemakkelijk en veilig delen van bijvoorbeeld auto’s en kantoren.

Innovation-to-go
Met een frisse blik naar je eigen zaak kijken. Even buiten de waan van de dag ideeën opdoen. Leren van anderen. Dat is de basis van Innovation-to-go, een laagdrempelige inspiratie-avond voor BOVAG-leden. Maandagavond 8 juni vindt de eerste editie plaats in het BOVAGhuis in Bunnik. Komt u ook een avond inspiratie opdoen? Kijk hier voor meer informatie of meld u direct aan.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring