Help startende wielersporters op weg met Start2Bike

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Trek nieuwe klanten naar uw zaak en verhoog uw omzet door deel te nemen aan Start2Bike. Komende maand is het weer zover.

Elke jaar stappen tienduizenden Nederlanders voor het eerst op een racefiets. Start2Bikehelpt startende wielersporters op weg door hen de basisvaardigheden van sportief fietsen bij te brengen. Fietsondernemers kunnen startlocatie en/of trainer worden voor een van de opstapcursussen.
Start2Bike is het stimuleringsprogramma van wielersportbond NFTU. BOVAG en NFTU hebben de krachten gebundeld om lokaal het sportieve fietsen te promoten.

Start2Bike is een mooie manier om nieuwe klanten op een sympathieke manier kennis te laten maken met uw winkel en de band met bestaande klanten te versterken. “Het is gewoon ontzettend leuk om te doen”, bevestigt Adrie de Visser van Endurasport met vestigingen in Goed en Middelburg. Zijn zaak heeft de afgelopen jaren als startpunt en trainer gefungeerd. “Start2Bike heeft de toerclub in Middelburg nieuwe leden opgeleverd en onze zaak nieuwe enthousiaste klanten. We hebben de omzet zien toenemen. En dat is natuurlijk erg plezierig.”

Op meer dan 80 locaties in het land starten er nieuwe Start2Bike-trainingen op 6 en 7 juni. Tijdens vier trainingen van ongeveer drie uur leren deelnemers de basisvaardigheden van het sportief fietsen. Onderwerpen zoals remmen, schakelen, bochten, obstakels, klimmen en dalen komen aan bod.

Aanmelden als startlocatie >>

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring