Dit voorjaar controle lidmaatschapseisen op drie punten

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Medewerkers van W&D Consultants controleren momenteel bij alle leden van BOVAG Rijscholen of ze aan de nieuwe lidmaatschapseisen voldoen. De controles beperken zich vooralsnog tot het slagingspercentage, de kredietwaardigheid en de aanwezigheid van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Dat heeft voorzitter Frank Hoornenborg maandag 18 mei bekend gemaakt tijdens het jaarcongres van BOVAG Rijscholen in Nieuwegein. “Onze leden ervaren minimale hinder van de check van W&D. Deze heeft digitaal plaats en vraagt daarom nauwelijks tijd en inspanningen.”

Binnenkort gaat BOVAG Rijscholen met W&D om tafel om de resultaten van deze schouwing te bespreken en hoe hieraan vervolg te geven. De overige nieuwe lidmaatschapseisen, zoals onder meer de WRM-pas zichtbaar op het dashboard en BOVAG-logo’s op auto en website, worden in 2016 gecontroleerd.

De nieuwe strengere lidmaatschapseisen gelden sinds 1 januari dit jaar voor bestaande leden van BOVAG Rijscholen. Nieuwe leden moeten al sinds 1 juli vorig jaar aan de nieuwe criteria voldoen. Zie ook: http://leden.bovag.nl/Actueel/Nieuws/2014/Aan-de-slag-met-de-nieuwe-lidmaatschapseisen-voor

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring