Connect: summercourse exclusief voor autowasbedrijven

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

Bent u al actief op Facebook, YouTube en Twitter? Veel carwash-ondernemers benutten deze social media nog niet optimaal. Zo is het hebben van een profiel één ding. Maar het effectief inzetten van deze middelen op zo meer klanten en omzet te genereren is hele andere koek.

Tijd om daar mee aan de slag te gaan dus! Connect heeft speciaal voor alle BOVAG-autowasbedrijven een ‘summer course’ samengesteld. In deze korte zomercursus leert u hoe u internet en sociale media optimaal inzet als kanalen om uw doelgroep te bereiken. De inhoud van dit Connect-workshopprogramma is bovendien geheel toegespitst op de autowasbranche.

Goed gevonden

Het hebben van een website alleen is vandaag de dag niet meer voldoende. De website is hét visitekaartje op basis waarvan klanten hun keuze voor een bepaald bedrijf maken. Dus is het  van groot belang dat uw bedrijf goed gevonden wordt via zoekmachines zoals Google. Ook social media zijn anno 2015 niet meer weg te denken in uw communicatie met klanten. Dat geldt niet alleen voor consumenten, ook zakelijke klanten gebruiken Twitter en Facebook om zich op leveranciers te oriënteren. Tijdens de zomercursus komen deze zaken, en meer, volop aan bod.

De zomercursus bestaat uit vier cursusdagen én een e-learning. Deelname kost normaal 2.500 euro, maar u als lid van BOVAG Autowasbedrijven betaalt slechts 845 euro. Let op: er is maar plek voor 12 deelnemers. Vol=vol!

Praktische informatie zomercursus

Cursusdata: 10 juni, 16 juni 24 juni en 1 juli
Tijden: 09:00 uur tot 12:00 met lunch
Plaats: Bovemij in Nijmegen
Kosten: € 845,- in plaats van € 2.500,- .
Aanmelden: via www.eenvoudigallesonline.nl.

Combinatiekorting

Tijdens de leden-bezoeken-ledendag is de nieuwe Carwashpolis van Bovemij verzekeringen gelanceerd. Om dat te vieren heeft Bovemij een speciale combinatiekorting.

Meld u aan voor Connect én de nieuwe Carwashpolis en ontvang:

20% korting op workshopprogramma Connect (eenmalig, voor 1 persoon)
Voor nieuwe klanten die voor 31-12-2015 een nieuwe Carwashpolis afsluiten. Voor bestaande klanten die de huidige Carwashpolis uitbreiden met de machinebreukbedrijfsschadeverzekering (alleen mogelijk in combinatie met de machinebreukverzekering) of alleen de  machinebreukverzekering.
20% BOVAG-korting op Carwashpolis
Heeft u vragen over de Bovemij Carwashpolis? Of wilt u een afspraak maken met uw adviseur? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (024) 751 21 32 of info@bovemij.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring