Bovemij: de verzekeraar met kennis van de rijscholensector

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Bovemij is met haar ruime kennis van de rijscholenbranche en de mobiliteitssector de ideale verzekeringspartner voor leden van BOVAG Rijscholen. Leden die haar verzekeringen bij Bovemij onderbrengen kunnen op jaarbasis tot enkele honderden euro’s besparen.

Aldus luidt de centrale boodschap van Peter Beukers, adjunct-directeur Bovemij Inkomensverzekeringen, maandag 18 mei tijdens het jaarcongres van BOVAG Rijscholen in Nieuwegein. Brancheverzekeraar en BOVAG-dochter Bovemij verzorgde als hoofdsponsor van de bijeenkomst een deelsessie in het middagprogramma.

“Bovemij heeft speciaal voor de branche een rijscholenpolis ontwikkeld, die maatwerk levert voor leden”, aldus Beukers. “Wij zorgen er voor dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen als er onverhoopt iets gebeurt wat onder de dekking van uw Bovemij-polis valt. Het voordeel gaat dus verder dan louter financieel.”  Een BOVAG-ondernemer in de zaal bevestigt het voordeel dat hij geniet sinds hij zijn verzekeringspakket bij Bovemij heeft ondergebracht: “Het scheelt mij 800 euro per jaar.”

Bovemij is momenteel volop bezig met de ontwikkeling van een financieringsproduct voor de rijscholenbranche, waarbij leerlingen niet langer in een keer het lesgeld voor een pakket hoeven te betalen. Tegelijkertijd blijft de rijschoolondernemer verzekerd  van correcte en tijdige betaling van het volledige cursusgeld. Dit najaar ziet het product vrijwel zeer het levenslicht, zo vertelt Beukers.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring