4 juni: workshop Wet Werk en Zekerheid, vijfde ronde

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Na vier keer volle zalen, organiseert BOVAG een vijfde workshop rondom de Wet Werk en Zekerheid. Hierbij wordt uitgebreid stil gestaan bij de belangrijke wijzigingen die per 1 januari en 1 juli van dit jaar in het arbeidsrecht plaatsvinden.

Leden die de recente workshops gemist hebben, kunnen hun vragen over de Wet Werk en Zekerheid op 4 juni aan de specialisten van BOVAG stellen.

De specialisten van BOVAG staan ook dan weer voor u klaar om u te vertellen hoe leden specifiek in hun situatie moeten omgaan met deze wet. Ook zullen zij alle vragen die u heeft omtrent de nieuwe regels beantwoorden.

Donderdag 4 juni van 12:30 uur tot 15:30 uur herhaalt BOVAG de workshop in het BOVAGhuis in Bunnik. Ook nu weer staat er vanaf 12 uur een lunch klaar. Net als de vorige edities, is het aantal plaatsen beperkt, snel inschrijven is dus geboden. Ook nu is de workshop weer geheel kosteloos en levert hij u veel (nieuwe) inzichten op.

Leden zeiden over de vorige edities: “Hiermee kunnen we de puntjes op de i zetten”, “Alles rondom de nieuwe wet staat weer op scherp.” En “Duidelijk beeld over de nieuwe wetgeving. Bedankt!”

Inschrijven voor de workshop kan via deze link.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring