Wij zoeken bestuurders!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG is een branchevereniging waar ondernemers het voor het zeggen hebben. Omdat de termijnen van verschillende bestuurders eind dit jaar verstrijken, zijn er binnen uw afdeling zetels beschikbaar voor nieuwe bestuurders.

Het gaat om belangrijke functies, waarmee u als lid en ondernemer bepalend bent in alle activiteiten die wij als branchevereniging voor u en uw collega’s ontplooien. Laat daarom uw stem horen en neem contact op met BOVAG Tankstations als u denkt dat u de juiste vrouw of man op de juiste plek bent. Mail uw kandidaatstelling voor de functie van uw keuze naar tankstations@bovag.nl.

Ons streven is om op de jaarvergadering van BOVAG Tankstations in november alle nieuwe bestuursleden te laten benoemen. Reageer daarom uiterlijk eind september.

BOVAG zoekt:

Twee bestuursleden voor de afdeling Tankstations:

In verband met het aftreden van onze bestuurders Peter Sallaerts en Alfons Ramb zijn wij op zoek naar twee tankstationondernemers, die met opgestroopte mouwen hun stempel op de koers van de afdeling willen drukken. U neemt een portefeuille voor uw rekening met één vakgebied, zoals ‘shop’ of ‘tabak’. Technische kennis is geen vereiste; enthousiasme, een rechte rug en de wil tot extra overleg buiten de vergaderingen wél.

Vergaderfrequentie: 6 keer per jaar
Onkostenvergoeding is van toepassing

Eén ledenraadslid:

Na zes jaar neemt William Elbers afscheid van de Ledenraad. De Ledenraad toetst en controleert het Hoofdbestuur van BOVAG en fungeert daarmee als geweten en Eerste Kamer van de hele BOVAG. De vergaderdruk is laag, de verantwoordelijkheid groot. Gevraagd is niet alleen enthousiasme voor de BOVAG Vereniging, maar ook de wil om u te verdiepen in thema’s die niet direct met de tankstationbranche te maken hebben. Deze functie vervult u in nauw samenspel met het afdelingsbestuur en secretariaat van BOVAG Tankstations.

Vergaderfrequentie: 2 keer per jaar
Onkostenvergoeding is van toepassing

Een uitgebreide vacaturebeschrijving vindt u hier

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring