Wat zijn uw kansen in 2020?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Hoe kunt u uw bedrijf voorbereiden op 2020? Wat wordt er belangrijk en welke keuzes moet u maken? Deze vraag wordt momenteel onderzocht door Jester. Praat ook mee over de toekomst in de online community.

BOVAG en RAI Vereniging laten onderzoeksbureau Jester een scenario-analyse uitvoeren. Daarin worden de belangrijkste ontwikkelingen voor de komende jaren in kaart gebracht. Het doel is om de kansen en bedreigingen binnen en buiten de GT-branche te schetsen en u praktische handvaten te bieden. Zo kunt u de consument goed blijven bedienen en kunt u keuzes maken voor uw ondernemerschap de komende jaren.

Praat mee!
Uw input voor dit onderzoek is onmisbaar. U weet namelijk als geen ander hoe de branche eruit ziet en hoe uw bedrijf er vandaag de dag voorstaat. Laat uw mening horen in de online community en praat mee over de toekomst. En als u meedoet, bent u als eerste op de hoogte van de resultaten van het scenario-onderzoek.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een mailtje naar gt@bovag.nl. U ontvangt dan via onderzoeksbureau Jester de inloggegevens voor de online community.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring