Tip van uw collega-ondernemer

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De training Sturen op cijfers Pro helpt u om meer grip op uw bedrijfscijfers te krijgen. Zo kunt u de grip op uw bedrijfsrendement verbeteren. Deelnemer Jan Veltman is enthousiast over de training: “Ik zou het iedereen voor tweehonderd procent aanraden.”

Jan Veltman, verkoper bij Autobedrijf Bart Ebben, deed de training samen met een collega in 2014. Hij heeft de training als praktisch en leerzaam ervaren. “Je leert bijvoorbeeld te berekenen of het rendabel is om een uitlijnbrug aan te schaffen. Of hoe je de productiviteit van de werkplaats kunt vergroten. En hoeveel marge je op onderdelen moet berekenen. Met dit inzicht kunt je meer gaan sturen op cijfers en het bedrijfsrendement vergroten.” 

Praktijkgericht
Jan Veltman vond van toegevoegde waarde dat de trainer zelf ervaring heeft met de dagelijkse praktijk. “Hij gaf praktische voorbeelden, toegespitst op de praktijk van het onafhankelijke autobedrijf.” Tijdens de training werk je ook in groepjes, waarbij volop kennis en ervaring uitgewisseld kan worden met andere bedrijven. Veltman: “Door te vergelijken kom je een hoop te weten over hoe je het zelf doet en wat je kunt verbeteren. Ik zou het iedereen voor tweehonderd procent adviseren om de training te volgen.”

Teambuilding
Sturen op cijfers Pro kan zowel alleen als samen met collega's worden gevolgd. Veltman raadt ondernemers aan om samen met één of twee collega’s te gaan. “Bijvoorbeeld een verkoper of een leidinggevende en iemand van de administratie. Maak er een soort teambuilding van. Door een team te vormen lukt het ook beter om het geleerde daadwerkelijk te implementeren in het bedrijf.”

Data en locaties
De driedaagse training Sturen op cijfers Pro heeft een marktwaarde van is €486. Als BOVAG-lid betaalt u slechts €99. De trainingen vinden plaats op: 

  • 24 en 31 maart en 7 april in Helmond
  • 1, 8 en 15 april in Zwolle
  • 2, 9 en 16 april in Nieuwegein
>> Meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring