Succesvolle MOTORbeurs 2015

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De MOTORbeurs werd dit jaar bezocht door maar liefst 96.622 bezoekers. Daarmee staat deze beurs in de top 3 van best bezochte edities. Honderden mensen kwamen bij BOVAG Try the Bike langs om hun eerste ritje op de motor te maken.

Try the Bike
Op het parcours van BOVAG Try the Bike hebben tijdens de beurs bijna vierhonderd mensen hun eerste motorervaring gehad. Onder begeleiding van een professionele rijinstructeur konden consumenten hun eerste motorritje maken. Onder de deelnemers bevonden zich veel jonge mensen en vrouwen. De proefritten leverde veel positieve reacties op en ongeveer de helft gaf aan het motorrijbewijs te willen halen. Zij zijn doorgestuurd naar een BOVAG-rijschool in hun omgeving. Dit is ook goed nieuws voor GT-bedrijven: deze mensen zullen op zoek gaan naar een motor, kleding en accessoires. 

Motoronderzoek
Het persbericht van onder andere BOVAG met de resultaten van het motoronderzoek trok tegelijkertijd veel aandacht van de media. De stijging in verkoop van nieuwe motoren in 2014 en de toename van het aantal geslaagden in de leeftijdscategorie 18-24 jaar zijn breed opgepakt. Onder andere Nu.nl, ANP, Telegraaf, Volkskrant en NOS hebben zich positief uitgelaten over dat motorrijden weer meer in de belangstelling staat. Een mooie start van het nieuwe motorjaar!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring