Ondernemerscafé sluit eerste kwartaal af bij TT-circuit Assen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

Donderdag 26 maart vindt er een speciale editie van het BOVAG Ondernemerscafé plaats in de businessclub van het TT-circuit in Assen. Deze avond wordt georganiseerd samen met BOVAG-ondernemer Mario te Berge van Fietsshop Vredeveld in Assen.

Hij vertelt onder andere over zijn samenwerking met het TT-circuit, waarom hij die is aangegaan én (niet onbelangrijk) wat deze sportsponsoring hem oplevert. 
 
Vanwege deze presentatie is het programma van het BOVAG Ondernemerscafé op donderdag 26 maart iets anders dan anders. De start van de bijeenkomst is een half uur eerder, namelijk om 18:00 uur. Tijdens de inloop staan er uiteraard soep en broodjes voor u klaar. Na de soep is het woord aan Mario te Berge.

Het complete programma ziet er als volgt uit:
 
18:00 uur inloop met soep en broodjes
18:30 uur presentatie Mario ten Berge van Fietsshop Vredeveld in Assen
19:00 uur regulier programma: De retail in de bankschroef. En nu?
21:00 uur netwerkborrel
22:00 uur Afsluiting
           
Volle bak
De eerste BOVAG Ondernemerscafés zijn buitengewoon goed bezocht. Zo was het in Gouda op 17 februari met  40 enthousiaste ondernemers écht volle bak. Het beeld van de bankschroef is voor de meeste bezoekers zeer herkenbaar en geeft genoeg stof om met elkaar over van gedachten te wisselen. Gelukkig zien de meeste aanwezigen  niet alleen ‘beren op de weg’, maar ook genoeg kansen.
 
Aanmelden
De bankschroef staat deze maand nog op het programma in Terneuzen (5 maart), Deventer (12 maart), Alkmaar (17 maart) en dus in Assen (26 maart). Meer informatie over het programma, de exacte locaties en aanmelden? Zie www.bovaghuis.nl/ondernemerscafe. De data en locaties voor de maanden april, mei en juni worden binnenkort bekend gemaakt. Houd de website en de nieuwsbrieven dus goed in de gaten.
 
 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring