Denk en beslis mee over pensioen, cao en andere werkgeverzaken

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Revisiebedrijven zoekt een nieuw lid voor de sociale commissie om de afdeling te vertegenwoordigen. De sociale commissie adviseert het verenigingsbestuur over de koers van BOVAG op sociaal economisch gebied. Dit is daarmee ook dé kans om uw invloed uit te oefenen op het beleid dat BOVAG voert op bijvoorbeeld de cao MvT.

Bent u een betrokken ondernemer met personeel in dienst en heeft u kennis van en affiniteit met personeelsbeleid? Bent u een ondernemer met gevoel voor arbeidsverhoudingen in de branche en de organisaties die daarbij voor BOVAG van belang zijn (bijv. Oomt, Innovam en vakbonden)? Dan zijn wij opzoek naar u!

Lid zijn van de sociale commissie is niet vrijblijvend. We vragen van u commitment aan de sociale commissie voor een periode van minimaal 3 jaar. We gaan ervanuit dat u deze taak serieus neemt, met verantwoordelijkheidsgevoel en dat u actief deelneemt tijdens vergaderingen.

Wat is de sociale commissie?

De sociale commissie is een BOVAG-brede commissie die het verenigingsbestuur van BOVAG gevraagd en ongevraagd adviseert over het door BOVAG te voeren sociale beleid. Denk aan pensioenkwesties, duurzame inzetbaarheid, issues rondom goed werkgeverschap en de cao.

De leden van de sociale commissie komen 4 tot 6 keer per jaar bij elkaar. In periodes rondom cao-onderhandelingen kan dit frequenter zijn. De huidige cao Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf is verlopen en de onderhandelingen liggen tijdelijk door de pensioenkwestie stil

Aanmelden

Wilt u zich kandidaat stellen voor een plek in de sociale commissie namens BOVAG Revisiebedrijven, dan kunt u zich u aan te melden bij Gerlof van Dijk (secretaris sociale commissie). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 030 – 65 95 312 of gerlofvandijk@bovag.nl. Als u zich kandidaat gesteld heeft, nodigen wij u uit voor een gesprek. Leden van de sociale commissie worden voorgedragen door het afdelingsbestuur van BOVAG Revisiebedrijven en benoemd door het verenigingsbestuur.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring